Wakeboard merken | Top 8 wakeboard merken

Op zoek naar je eerste wakeboard of moe van uw oude wakeboard en een nieuwe nodig? Ik zal je proberen te helpen. We zetten samen onze lijst van de top wakeboard merken op de markt vandaag. Het maken van onze lijst, in willekeurige volgorde: (1) Hyperlite, (2) Ronix, (3) CWB, (4) Liquid Force, (5) Obrien,  (6) Slingshot,  (7) Humanoid en (8) CTRL.

Wakeboard merken  

Wakeboard merken  | Top 8 wakeboard merken

Hyperlite is een van de top wakeboard merken in de wakeboarden industrie. Opgericht in 1991aan de oevers van Lake Sammamish. Met slanke, lichtgewicht wakeboards, biedt Hyperlite een rider verscheidenheid opties in verschillende vormen en sterktes om de rider meer gevoel te geven.

 

Wakeboard merken  | Top 8 wakeboard merkenRonix is een gediversifieerde fabrikant met aangepaste wakeboards speciaal gemaakt voor meisjes en jongens. Veel van planken van de dames zijn gemaakt voor soepeler rijden en minder impact. Hun “Faith Hope Love” board, bijvoorbeeld, is een kwaliteit bord dat zorgt voor veel snelheid over de nasleep. Boards guys ‘bieden hun eigen unieke voordelen.

 

Wakeboard merken  | Top 8 wakeboard merken

Proberen om te gaan groen? CWB is het merk dat u wilt richten op dan met een bestuur dat bamboe te voorzien van “add kracht en het gewicht te verminderen.” Niet alleen milieuvriendelijk, CWB heeft grote boards voor beginners met hun zachte landing technologie geïmplementeerd in elkaar board.

 

 

Wakeboard merken  | Top 8 wakeboard merkenLiquid Force behoort ook to de gevestigde orde van wakeboard merken, opgericht in 1995 is trots op het ontwerpen van wakeboards of je nu een jonge rookie of een ervaren krachtpatser. De Liquide Force wakeboards zijn van lichtgewicht en nieuwe hybride modellen worden altijd vrijgegeven met nieuwe ontwikkelingen om je ride te verbeteren. Ze hebben tweemaal de prijs van ontwikkelaar van het jaar gewonnen voor hun ontwerpen en innovativiteit.

 

Wakeboard merken  | Top 8 wakeboard merken

 

 

Net als bij de andere merken op deze lijst, is Obrien is een kwaliteitsmerk voor beginners tot ervaren profs. Elke plank is anders gemaakt om de sterkte van een rider te verbeteren en om ook te helpen zijn of haar zwakke punten. Met de technologie zoals dubbele vat kanalen om uitgebreid DELTA bases, deze wakeboards produceren genoeg pop om je te helpen bij je volgende truc en volgende truc.

 

 

 

Wakeboard merken  | Top 8 wakeboard merken

Humanoid is een producent gevestigd in Florida. Het bijzondere aan hun wakeboards is dat de core is gemaakt van hout. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en duurzaamheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

Slingshot is opgericht in 1999 aan “Hood River Oregon” door broers Jeff en Tony Logosz. In 2007 was Slingshot de eerste die de markt betrad  met een wakeboard met de Flex-Wakeboard merken  | Top 8 wakeboard merkentechnologie met behulp van een unieke constructie techniek gecombineerd met schuim, hout, pvc, en erethane om de gewenste flex patronen welke gunstig is voor
wakeboarden. Sindsdien heeft 100% van de wakeboards een houtkernen.

Wakeboarders kiezen de Slingshot wakeboards omdat het een goede combinatie is tussen stabiliteit en duurzaamheid. De flex boards hebben nieuw leven ingeblazen in het hangen achter een boot. Door een team van Pro-riders die constant feedback geven aan onze R&D. Kan Slingshot een compitetief product leveren voor boarders van alle niveaus

In de Slingshot fabriek  

 

 

 

Wakeboard merken  | Top 8 wakeboard merken

 

CTRL: info coming

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen heeft zijn eigen mening over welk merk het beste is, maar ik hoop dat dit overzicht je zal helpen bij een wakeboard dat voelt als een verlengstuk van jezelf.

1 Comment
  1. […] De Slingshot Terrain is alles wat je nodig hebt in het park. Dit board is ontworpen voor uitsluitend het kabelpark. Het is een zogenaamde Continuous rocker.  De Slingshot Terrain geeft de meeste flex van de hele range van Slingshot boards. Het is voor beginnende en gevorde wakeboards. De maten zijn 136,140 & 144 cm. […]

Leave a reply