Action camera | Muvi HD 1080 Action Camera

Muvi HD 1080 Action Camera NPNG Edition is een action camera

Actiecamera’s zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Tenministe uit mijn leven!!!Niets is leuker dan zelf de hoofdrol te spelen in je eigen film. Het kan echter ook een educatieve waarde hebben om de kijken wat je nu precies verkeerd doet.

mijn wakeboard VOET

De Veho is een action camera die alles vastlegt in FullHD 1080p bij 30 fps vast, maar ook in 720p (zowel op 30 en 60 fps), plus de gebruikelijke andere resoluties zoals 960p, WVGA, enz. Natuurlijk kun je er ook foto’s mee maken met de action camera en je kunt hem zelfs als dictafoon gebruiken. Alles wat je nodig hebt vind je aan de zijkanten van de action camera, zoals een microSD-kaartslot (8GB microSD is standaard meegeleverd), een stembedieningseenheid en een HDMI-, USB- en AV-uitgang.action camera ass

Aan de onderkant van de action camera zit een statiefaansluiting, zodat je al je fotografie accessoires als statieven etc. gewoon gebruiken. Aan de voorkan van de action camera  zit natuurlijk de lens, maar vooral de achterkant is interessant. Een handig 1,5 inch groot LCD scherm zorgt dat je kunt zien wat je zojuist hebt opgenomen (of op het punt staat om te schieten), zonder dat je daar een kabeltje af wat dan ook voor nodig hebt! Onder het schermpje van de action camera vind je een aantal tiptoetsen en een klikknop. De 1.400 mAh batterij, grootste capaciteit op de actiecamera markt, is goed voor ongeveer drie uur continu filmen.

Maar wat is een actie camera zonder accessoires? Niets, toch? Gelukkig wordt de Muvi HD NPNG geleverd met een flinke stapel extra’s, waaronder een waterdichte behuizing die geschikt is voor een diepte tot 60 meter onderwater voor een volledige 60 minuten en een helmbevestiging waarmee je een echte POV creëert met beide handen vrij.

Uiteraard zijn er nog veel meer specifieke toevoegingen (zoals een surfplankbevestiging), maar met deze standaard hoeveelheid kan eigenlijk iedereen wel al uit de voeten. Met een groot aantal andere functies, zoals Time Lapse continu foto’s, aanpasbare belichting en nog veel meer, kom je wel héél dicht bij de avonturier in jezelf!

 

Specificatiescamera wakeboardonline2

Battery: 1400 mAh (Lithion rechargeable)/3.5V
Record time: 3 hours
Memory included: 8GB microSD card included
Cmos lens: 1 /2.5
Resolution: 1080p, 960p, 720p, WVGA
Frame rate: 60fps, 30fps
Angle: 170˚, 127˚
Digital zoom: 3 x (720p mode only)
Optical zoom: N/A
Image stabilisation: N/A
Wireless remote range: 5 Metres
Screen: 1.5
Camera ISO range: 400 ISO
Minimum focal aperture: N/A
Maximum focal aperture: N/A
Minimum focal length: N/A
Maximum focal length: N/A
Minimum illumination: 1 Lux
Mounts included: Wrist Strap, Universal clip, Sports mounting kit.
Dimensions: H 80mm x W 47mm x D 19mm
Weight: 81g

mijn wakeboard VOET

Muvi HD 1080 Action Camera NPNG Edition

Action camera

199,95 249,95

Muvi HD 1080 Action Camera NPNG Edition is een action camera Actiecamera’s zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Tenministe uit mijn leven!!!Niets is leuker dan zelf de hoofdrol te spelen in je eigen film. Het kan echter ook een educatieve waarde hebben om de kijken wat je nu precies verkeerd doet. De Veho is een action camera die alles vastlegt in FullHD 1080p bij 30 fps vast, maar ook in 720p (zowel op 30 en 60 fps), plus de gebruikelijke andere resoluties zoals 960p, WVGA, ...
8.5 Total Score
Een goede tegen hanger van de GoPro

User Rating: Be the first one!

No Comments

    Leave a reply