Liquid Force Harley Wakeboard | Een toppertje

Graag zou ik de volgende  product onder de aandacht willen brengen. De Liquid Force Harley Wakeboard een super mooi board van een van de beste ontwikkelaars op de markt.

Liquid Force Harley Wakeboard

Onderscheid u van uw concurrenten op de Liquid Force Harley Wakeboard! De Harley Wakeboard is ontworpen door Liquid Force voor gebruik op de kabel baan of achter de boot.

Het is een pro model met een houten core met een laag fiberglas. Liquid Force Harley Wakeboard is een van de dunste wakeboards van LF.

Deze plank is voorzien van een agressieve 3-stage rocker. De Liquid Force Harley Wakeboard stimuleert door middel van het kielzog, en variabele rand rails die rand greep te vergroten en zorgen voor een soepele, snelle overgangen op het moment zelf.

Dit betekend dat door de vorm en de gleuven onder de plank de water verplaatsing sneller is: resultaat snellere bochten.

Wanneer u klaar bent om grote lucht en land moeilijk trucs te krijgen, zult u genieten van de drievoudige holle constructie die je landingen extra zacht maakt. De Liquid Force Harley Wakeboard is perfect voor achter de boot. Mocht je opzoek zijn naar een meer steviger plank komt de Liquid Force Harley Wakeboard er ook in Grind. Deze is beter geschikt voor op de Kabel baan.

Zoals ik al eerder in mijn posts (VINNEN ONDER JE WAKEBOARD | WEG MET DIE VINNEN) heb aangegeven is het belangrijk voor het plezier om zelf te kunnen beslissen of u de vinnen er af op er op zou willen laten zitten.

Bij de Liquid Force Harley Wakeboard is aan u de keuze om ze de demonteren of ze erop te laten.

 

Specificaties:

Agressieve 3-Stage Rocker

Triple Concave in Quad V Channels

Laag volume, variabele rand rails

Pro-Glas Combo Layup

LF Durabase op HARLEY

Bladed RX Quad Fin Setup op HARLEY

Graag zou ik de volgende  product onder de aandacht willen brengen. De Liquid Force Harley Wakeboard een super mooi board van een van de beste ontwikkelaars op de markt. Liquid Force Harley Wakeboard Onderscheid u van uw concurrenten op de Liquid Force Harley Wakeboard! De Harley Wakeboard is ontworpen door Liquid Force voor gebruik op de kabel baan of achter de boot. Het is een pro model met een houten core met een laag fiberglas. Liquid Force Harley Wakeboard is een van de dunste ...
7.3 Total Score
Een toppertje

Deze plank is voorzien van een agressieve 3-stage rocker. De Liquid Force Harley Wakeboard stimuleert door middel van het kielzog, en variabele rand rails die rand greep te vergroten en zorgen voor een soepele, snelle overgangen op het moment zelf.

Gebruik boot en kabel
5.5
Boot
8
Beginner
6
bochten en snelheid
8.5
Landing
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

    Leave a reply