Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen | Hippe boots

Graag zou ik de volgende  product onder de aandacht willen brengen. De  Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen een super mooi binding van een van de beste ontwikkelaars op de markt. De design van de Bindingen komt overeen met de Liquid Force Harley Wakeboard  echter zijn apart verkrijgbaar.

Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen

De Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen zijn het gesprek van de dag dit seizoen(2014).  Deze nieuwe pro-stijl laarzen staan ​​klaar om u te stimuleren naar de top van het podium met hun high-end feature set en unieke styling. 

De Harley bindingen zijn voorzien van een lichtgewicht, zeer snel reageert IPX chassis, en schokabsorberende EVA voetbed dat bijna elimineert de pijn van ruwe landingen.

Deze set Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen zijn comfortabel inducerende controle liners en een zeer flexibele manchet stretch zone.

Belangrijkste kenmerken van de Liquid Force Bindingen:

IPX Chassis

Impact EVA

EVA voetbed

Controle Liner

Zonale Lace System

Manchet Stretch Zone

 

 

Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen

Mooie aanbieding

375 199,99

Graag zou ik de volgende  product onder de aandacht willen brengen. De  Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen een super mooi binding van een van de beste ontwikkelaars op de markt. De design van de Bindingen komt overeen met de Liquid Force Harley Wakeboard  echter zijn apart verkrijgbaar. Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen De Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen zijn het gesprek van de dag dit seizoen(2014).  Deze nieuwe pro-stijl laarzen staan ​​klaar om u te stimuleren naar ...
6.8 Total Score
Hippe boots

De Harley bindingen zijn voorzien van een lichtgewicht, zeer snel reageert IPX chassis, en schokabsorberende EVA voetbed dat bijna elimineert de pijn van ruwe landingen.

Zonale Lace System/ veter systeem
8
Duurzaamheid
8
Het gevoel in de schoen
8
Schok dempend
8.5
Combi met board mogelijk, past goed bij elkaar
8.5
0
User Rating: Be the first one!

No Comments

    Leave a reply