Liquid Force Harley Wakeboard | Harley Bindingen (set)

Graag zou ik de volgende  2 producten onder de aandacht willen brengen. De Liquid Force Harley Wakeboard.  en  Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen. De 2 items zijn als combi te bestellen op het internet. De design sluit mooi bij elkaar aan. Bij deze review zal het accent liggen op de Liquid Force Harley Wakeboard.

Liquid Force Harley Wakeboard

Onderscheid u van uw concurrenten op de Liquid Force Harley Wakeboard! De Harley Wakeboard is ontworpen door Liquid Force voor gebruik op de kabel baan of achter de boot.

Het is een pro model met een houten core met een laag fiberglas. Liquid Force Harley Wakeboard is een van de dunste wakeboards van LF.

Deze plank is voorzien van een agressieve 3-stage rocker. De Liquid Force Harley Wakeboard stimuleert door middel van het kielzog, en variabele rand rails die rand greep te vergroten en zorgen voor een soepele, snelle overgangen op het moment zelf.

Dit betekend dat door de vorm en de gleuven onder de plank de water verplaatsing sneller is: resultaat snellere bochten.

Wanneer u klaar bent om grote lucht en land moeilijk trucs te krijgen, zult u genieten van de drievoudige holle constructie die je landingen extra zacht maakt. De Liquid Force Harley Wakeboard is perfect voor achter de boot. Mocht je opzoek zijn naar een meer steviger plank komt de Liquid Force Harley Wakeboard er ook in Grind. Deze is beter geschikt voor op de Kabel baan.

 

Agressieve 3-Stage Rocker

Triple Concave in Quad V Channels

Laag volume, variabele rand rails

Pro-Glas Combo Layup

LF Durabase op HARLEY

Bladed RX Quad Fin Setup op HARLEY

 

 

Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen

De Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen zijn het gesprek van de dag dit seizoen(2014).  Deze nieuwe pro-stijl laarzen staan ​​klaar om u te stimuleren naar de top van het podium met hun high-end feature set en unieke styling. 

De Harley bindingen zijn voorzien van een lichtgewicht, zeer snel reageert IPX chassis, en schokabsorberende EVA voetbed dat bijna elimineert de pijn van ruwe landingen.

Deze set Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen zijn comfortabel inducerende controle liners en een zeer flexibele manchet stretch zone.

Belangrijkste kenmerken van de Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen:

IPX Chassis

Impact EVA

EVA voetbed

Controle Liner

Zonale Lace System

Manchet Stretch Zone

 

 

Meer info: www.liquideforce.com

Graag zou ik de volgende  2 producten onder de aandacht willen brengen. De Liquid Force Harley Wakeboard.  en  Liquid Force Harley Wakeboard Bindingen. De 2 items zijn als combi te bestellen op het internet. De design sluit mooi bij elkaar aan. Bij deze review zal het accent liggen op de Liquid Force Harley Wakeboard. Liquid Force Harley Wakeboard Onderscheid u van uw concurrenten op de Liquid Force Harley Wakeboard! De Harley Wakeboard is ontworpen door Liquid Force voor gebruik op de ...
8 Total Score
Toppertje

Deze plank is voorzien van een agressieve 3-stage rocker. De Liquid Force Harley Wakeboard stimuleert door middel van het kielzog, en variabele rand rails die rand greep te vergroten en zorgen voor een soepele, snelle overgangen op het moment zelf.

Bruikbaarheid boot en kabel (score telt niet mee in gem.)
5.5
Bruikbaarheid achter de boot
8
Om mee te beginnen
8
Wendbaarheid in bochten en snelheid
8
Landing
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

    Leave a reply